NM i Poesislam 7.okt

Fredag 7. oktober

DRIV – Inngang kr 100,- eller dagsbillett/festivalpass

 22.00 NM i Poesislam – landsdelsfinale

Poesislam_no_mindre_arm4.jpg

For 12. gang arrangeres NM i Poesislam i regi av Foreningen !les med delfinale under Ordkalotten.  Poesislam er en konkurranse hvor deltakerne framfører egne tekster. Den befinner seg i krysningspunktet mellom diktopplesning, standup og spoken word. Deltakerne bedømmes både på bakgrunn av teksten de fremfører og måten de fremfører den på.

Tromsø har hele 4 tidligere norgesmestre i poesislam – kanskje DU blir den neste?

Meld deg på ved å sende en mail til: festival@ordkalotten.no

For å delta må du ha 3 tekster på inntil 3 minutter, de må være på norsk og skrevet av deg selv. På scenen har du ikke lov å ha andre rekvisitter eller hjelpemidler enn teksten din. Mer om reglene finner du her

Vinneren i Tromsø får en reise til finalen i Oslo i november, og der kan man vinne heder og ære, en gedigen pokal + 10.000,- kroner!

Kalibreringspoet: Ingebjørg Liland, norgesmester 2015 

Konferansier: Jenny Maria Svensson

Jenny Maria Svensson är utbildad danskonstnär vid Laban Centre of Contemporary Dance i London och har precis avslutat andra året på Forfatterstudiet på UiT. Hon är född i Stockholm, men har bott och arbetat i Tromsø sedan 2008. Jenny arbetar med både text och rörelse, var för sig eller i kombination, och hennes verk tar ofta upp sociala teman och problemställningar. (Foto: radart.no)

 

 

Reklamer