Soft Manifesto

Soft Manifesto av og med Sterud/Kongsness Dato: 14. – 15. november Sted: Rådstua Teaterhus

Klokkeslett: kl. 21

Billetter: 150,-

Bestill billetter her: http://www.raadstua.no/billetter

 

Soft Manifesto er poesiopplesning, hørespill og danseforestilling. Arbeidet veksler mellom disse formene og forsøker å fange øyeblikk 
vi vanligvis ville gått glipp av om de hadde forblitt innenfor kun en av dem. Vi sier ja til all dans, all tekst, alle ting, før vi plasserer dem omhyggelig. Lar nye koblinger mellom det som alt finnes få komme til syne. Tenker på tekst som temperatur. Skriver fra kroppen heller enn om kroppen, og er interessert i tekst som relaterer til alt det vi ikke kan si noe om. Soft Manifesto unner seg selv alvor, samtidig befinner det seg stadig vekk i det humrende landskapet; knasende munnfuller med potetgull mellom sylskarpe metarefleksjoner. Det kommer til å tryne inn i hjertet ditt. Det handler om å miste ansikt, å ikke forsøke å stille verken seg selv eller andre i et godt lys, å unngå fristelsen å redde sitt eget skinn.

 

Marte Reithaug Sterud og Ann-Christin Berg Kongsness har jobba sammen siden 2011 med dans og koreografi gjennom å produsere forestillinger, tekster, nettsted og seminar sammen. Med felles interesse for å produsere kontinuitet i egne kunstnerskap, reflektere og tenke oss fram til nye ståsted gjennom samtale, dansepraksis og tekstproduksjon arbeider vi i vekslinga mellom refleksjon og aksjon, sensitivitet og slagkraftighet. Soft Manifesto hadde premiere på Black Box teater i Oslo i oktober 2015, og blir spilt på Cornerteatret i Bergen i samarbeid med Poesidigg i oktober 2017.

 

Samtale med kunstnerne ledet av Liv Hanne Haugen direkte etter forestilling 15. november.

 

Trailer: https://vimeo.com/141459298

 

Koreografi, utøvelse og tekst: Ann-Christin Berg Kongsness, Marte Reithaug Sterud

Scenografi: Henning H. Bergsvåg

Lysdesign: Elisabeth Kjeldahl Nilsson

Trailer: Sigurd Ytre-Arne

Lydteknisk assistanse: Sigurd Ytre-Arne, Leo Preston

Kostyme: Fredrik Floen

Foto: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Trine Hisdal

Videodokumentasjon: Millimedia

Produksjon: Sterud/Kongsness

Co-produksjon: Black Box teater

Samarbeidspartnere i Tromsø: Ordkalotten, Haugen produksjoner

Støttet av: Kulturrådet

Reklamer